+40 757 016 913 contact@kran.ro

Proiecte Nacela PRB 2021: Privind înapoi la operațiunile din acest an

16.12.2021

Vă prezentăm câteva proiecte Nacela PRB 2021

În ciuda faptului că România a fost lovită puternic de o pandemie, anul acesta a fost bun pentru noi în ceea ce privește numărul de proiecte Nacela PRB 2021 și nu ne limitează serviciile pentru a răspunde cerințelor clienților. Am gestionat mai multe operațiuni care ne-au uimit datorită cererii uriașe pentru serviciile noastre. Acest lucru ne-a permis să mărim dimensiunea flotei noastre de echipamente de închiriere, să angajăm mai mulți oameni și să ne facem publicitate companiei noastre în diverse moduri.

În activitatea noastră, macaralele și platformele aeriene sunt echipamente închiriate frecvent, ceea ce a dominat numărul de operațiuni la care am lucrat. Despre beneficiile macaralelor noastre mobile și despre contribuția lor în zona Agigea și Constanța am discutat anterior în ultimul blog. Acum, vom vorbi mai departe despre Nacelele PRB.

Nacelele PRB de la Kran sunt destul de populare în Constanța, mai ales când vine vorba de lucrări la înălțime, deoarece mulți clienți au mai avut experiența închirierii de Nacele PRB înainte, iar noi am adus un talent excepțional lucrând cu proiectul lor. De obicei, operăm în zonele rezidențiale din Agigea, în hoteluri din Mamaia și în clădiri comerciale din Eforie. Nacelele PRB sunt benefice în lucrările la înălțime. Cu brațele lor care se pot extinde până la 20 de metri înălțime, putem ajunge la orice înălțime dorită într-o clădire standard.

Versatilitatea este cheia pentru fiecare operațiune a nacelei PRB. Dintre tipurile de platforme de lucru aeriene (PLA) disponibile pentru închiriere, doar Nacelele PRB sunt echipate cu roți capabile să se deplaseze pe drumuri. Astfel, ori de câte ori un proiect are nevoie imediat de serviciul nostru de închiriere în domeniul lucrărilor aeriene, putem răspunde rapid. Fără utilizarea nacelelor PRB, ar fi greu de imaginat o lume a lucrărilor aeriene. Acest lucru dovedește cât de importante sunt acestea în lumea noastră actuală.

În acest an, vom prezenta operațiunile de ridicare cu braț pe camion ale companiei Kran. Privind în urmă la ceea ce a menținut firma noastră pe linia de plutire, merită menționat. Suntem încântați să ne ajutăm clienții cu proiectele lor și să demonstrăm că echipa noastră poate face acest lucru.


Ianuarie -Proiecte PRB 2021- A început implicarea în Social Media

Campania noastră de promovare începe în această lună, începând cu promoții pe Facebook, Instagram și Twitter. Convertirea unei audiențe din social media într-un potențial client pare a fi o idee minunată. În fiecare zi, narăm povești despre activitatea noastră cu nacelelor PRB și a altor utilaje de închiriat. Cu toate acestea, dincolo de promovarea pe internet, am adăugat și logo-ul și numărul nostru de contact pe utilajele noastre pentru a ne promova afacerea pe teren în timpul operațiunilor.

Februarie – Iunie- Proiecte PRB 2021- Operațiuni hoteliere la înălțime

Pe tot parcursul verii, hotelurile închiriază generatoare în mod regulat, dar hotelurile din Mamaia, Eforie și Constanța doresc mai ales închirierea noastră pentru platformele aeriene în timpul sezonului de vârf. În ceea ce privește costurile și eficiența la locul de muncă, închirierea nacelelor nostre PRB este benefică pentru ei. Anul acesta, numeroase dintre operațiunile noastre aeriene au fost finalizate în hoteluri sezoniere, deoarece acestea se pregătesc să primească o creștere mare a numărului de vizitatori.

Instalarea de lumini exterioare în Sara Boutique Hotel

Am lucrat cu Sara Boutique Hotel la începutul acestui an. Hotelul de 3 stele situat în stațiunea Mamaia a închiriat nacela noastră PRB pentru a fixa corpuri de iluminat exterior pe pereții exteriori ai hotelului. Acesta are o înălțime de cinci etaje. Cu toate acestea, brațul înalt al nacelei PRB se poate întinde până în vârful clădirii.

Avand o bandă luminoasă oferă un aspect plăcut hotelului și atrage clienții. De asemenea, este nostalgic pentru toți cei de afară să vadă hotelul luminat noaptea.

O bandă luminoasă trebuie să fie amplasată în jurul peretelui hotelului și să aibă o lungime de cel puțin 50 de metri. Durează doar câteva ore pentru a fi finalizată cu ajutorul unei nacele PRB.

Montarea de indicatoare reclamă la Hotelul Parc și la Hotelul NOVUS

Două hoteluri din Mamaia și, respectiv, din Eforie Nord au închiriat nacelele PRB ale Kran pentru a monta indicatoare principale pentru hotelurile lor.

Operațiunea noastră de la Hotel Parc, dificultatea înălțimii nu este o mare grijă, dar clienții și vizitatorii hotelului intră și ies din clădire. Poluarea fonică, precum și pericolele de construcție, pot perturba fluxul de afaceri al hotelului. De aceea, am trimis nacela noastră PRB nou achiziționată, care poate funcționa fără probleme și în liniște. De asemenea, are stabilizatori hidraulici care îi conferă robustețe pentru a asigura o funcționare sigură.

Pe de altă parte, lucrarea noastră la hotelul NOVUS a fost de a amplasa indicatoare pe o locație înaltă. Nu este sezonul de vârf, dar fixarea unor indicatoare uriașe necesită muncă în echipă și o nacelă PRB rapidă. În general, proiectul s-a dovedit a fi un succes datorită abilităților excelente ale echipei noastre.

Iulie-Septembrie-Proiecte PRB 2021- Operațiuni rezidențiale

Să trecem acum la operațiunile pe care le-am realizat în zonele rezidențiale din Constanța.

Prin implicarea noastră continuă în social media, precum și prin promovarea noastră prin discuții și reclame, mulți dintre cei care ne urmăresc s-au transformat în clienți- în primul rând rezidenții. Cele mai multe dintre operațiunile noastre aeriene sunt lucrari din sate și apartamente, cum ar fi instalarea de unități AC, repararea stâlpilor de electricitate, întreținerea iluminatului public și curățarea rigolelor de apă. Cu aceste operațiuni date, este posibil să se execute doar la cel puțin 10 metri înălțime. Cu toate acestea, încrederea echipei noastre iese în evidență, datorită abilităților lor și a fiabilității nacelei noastre PRB.

Proiecte Nacela PRB 2021 – Instalarea de aparate de aer condiționat (AC)

În timpul verii, rezidenții închiriază nacele PRB pentru a instala sau detașa unitățile de aer condiționat pentru reparații. Această lucrare reprezintă jumătate din toate operațiunile noastre aeriene. Este destul de simplă și răspândită. De altfel, cererile pentru închirierea platformei noastre aeriene crește vertiginos la fiecare început de iulie.

Cu toate acestea, atunci când avem de-a face cu unități AC, acestea sunt voluminoase din punct de vedere al dimensiunilor și prea grele pentru a fi transportate de un singur lucrător. Așadar, instalarea lor ar fi complicată fără un număr decent de lucrători și fără utilizarea unei platforme aeriene adecvate. O nacelă foarfecă poate fi utilă în aceste situații, dar ar fi nevoie de mult timp pentru a o transporta în locații îndepărtate.

Partea bună a lucrurilor este că o nacelă PRB se poate deplasa pe autostrăzi și este cunoscut pentru platforma sa largă, care poate găzdui cel mult două persoane, având în același timp un spațiu pentru uneltele acestora. Fiecare afacere de închiriere de construcții va fi de acord că nacelele PRB montate pe camion pot face munca semnificativ mai ușoară și mai rapidă atunci când ridică echipamente în vrac.

Pentru clienții noștri și vecinii lor, este o priveliște rară pentru ei să vadă o nacelă PRB în acțiune, în timp ce pentru echipa noastră – este o altă zi plină.

Curățarea jgheaburilor de apă- In Proiecte Nacela PRB 2021

Sezonul de toamnă este de asemenea așteptat să aducă un număr mare de clienți pentru serviciul nostru de platforme aeriene. Frunzele uscate și cuiburile cad pe majoritatea acoperișurilor, balcoanelor și jgheaburilor de apă ale locuitorilor. Îndepărtarea resturilor este necesară, deoarece acestea vor îndeplini sarcini importante în timpul sezonului ploios și de iarnă. Deși mulți rezidenți își pot curăța singuri jgheaburile cu ajutorul unei scări, aceasta sugerează că scările sunt nesigure dacă nu există cunoștințele necesare pentru a le ridica. Așadar, închirierea unei nacele PRB pentru o perioadă scurtă de timp este avantajoasă și accesibilă.

IÎn România, în luna Septembrie, toamna este pregătită de locuitori – un moment excelent pentru a oferi închirierea nacelei noastre PRB pentru curățarea jgheaburilor. Una dintre lucrările noastre este la locuința unui rezident din Eforie Nord. Echipa noastră a instalat și a curățat jgheaburile de apă fără nicio dificultate.

Fiecare operațiune se face rapid datorită brațului cu rază de acțiune rapidă a nacelei PRB cu bare de siguranță instalate. Nacelele nostre PRB oferă flexibilitate pentru o multitudine de lucrări greu accesibile, atât în interior, cât și în exterior.

Inchirieri nacele Eforie Nord

Relocarea unui stâlp de linie electrică

Kran a lucrat la mai multe operațiuni care au implicat stâlpi de linii electrice folosind macaralele noastre de închiriat. Cu toate acestea, dintre toate echipamentele pentru lucrări aeriene, doar nacelele PRB sunt capabile să ridice muncitorii de pe liniile electrice pentru a lucra cu stâlpii electrici.

Spațiul mare al platformei, întinderea brațului și, cel mai important, barele izolate care protejează marginile platformei sunt necesare atunci când se lucrează cu electricitate. Deși barele izolate nu sunt esențiale în multe operațiuni, acestea sunt o necesitate a nacelelor când lucrăm cu tensiuni înalte.

Într-o zi obișnuită din luna iulie, echipa noastră a intervenit într-un sat din Corbu pentru a ajuta muncitorii la relocarea și instalarea stâlpilor de linii electrice. Cu ajutorul nacelelor PRB Kran, lucrătorii de linie trebuie să ajungă la linia de alimentare în stâlpii electrici. Munca pare ușor de gestionat; cu toate acestea, este vorba de electricitate și, prin urmare, sunt necesare protocoale stricte de siguranță.

Jos pălăria în fața lucrătorilor de linie care îndrăznesc să lucreze cu viața în pericol; sunt adevărați profesioniști. Se pare că sunt supuși unei instruiri și unor cunoștințe adecvate pentru a menține o distanță de lucru sigură. În mod similar, nacelele noastre PRB sunt supuse unor proceduri stricte de întreținere și de siguranță ca parte a unei inspecții înainte de pornire pentru a verifica dacă echipamentul și componentele sunt în condiții de funcționare sigure. De asemenea, am echipat utilajele noastre cu extinctoare în caz de izbucnire a unui incendiu.

Inchirieri nacele Corbu

August – Octombrie- Proiecte PRB 2021- Operațiuni comerciale

Kran deservește adesea zonele comerciale din Constanța. Cererea de închiriere de echipamente de construcții este întotdeauna foarte mare. Cu toate acestea, impunem o funcționare fără deranjamente dacă vrem să lucrăm cu afaceri active. Aceasta înseamnă că trebuie să asigurăm o funcționare sigură, lină și silențioasă.

Zugrăvirea pereților exteriori ai clădirii

Proprietarilor de magazine le este greu să vopsească exteriorul clădirii, în special în cazul celor cu tavane înalte; aceste zone sunt greu accesibile. Folosirea unei scări sau a unei schele ar putea fi eficientă, însă repoziționarea ar putea fi, de asemenea, oportună. În consecință, închirierea unei nacele PRB este cea mai bună opțiune pentru a ajunge rapid la înălțimea dorită de aceștia.

Deoarece revopsirea are nevoie de o singură persoană, unelte precum gălețile de vopsea și rolele de vopsea pot fi plasate lângă spațiul platformei. Brațul nacelei PRB este foarte manevrabil, permițând vopsitorului să ajungă rapid în jurul proprietății.

Echipa Kran’s se alătură în mod regulat multor proprietari de afaceri pentru a-i ajuta să vopsească exteriorul magazinului lor. Angajând nacelele noastre de închiriat, suntem capabili să terminăm de acoperit întreaga clădire comercială în mai puțin de o săptămână.

Proiecte nacela PRB 2021 – Bannere și postarea de reclame

Un serviciu obișnuit pentru nacela noastra PRB este de a atașa bannere publicitare și afișaje comerciale. Închirierea nacelelor noastre PRB permite întreprinderilor să afișeze panouri publicitare uriașe cât mai sus posibil.

Bannerele au scopul de a atrage atenția publicului, așa că amplasarea lor la înălțimi mari este o necesitate. Angajarea unei platforme de lucru aeriene poate aduce o muncă eficientă și beneficii profitabile pentru compania lor. Nacelele PRB sunt versatile și flexibile. Caracteristicile lor semnificative sunt o rază de acțiune excelentă și protecții îmbunătățite.

Avem, de asemenea, operațiuni care utilizează nacelele noastre PRB, care implică afișarea de bannere în restaurante, apartamente și centre comerciale. De asemenea, am lucrat anterior în Selgros, România, unde am postat un panou publicitar masiv folosind nacela noastră PRB și camionul nostru macara de închiriat.

Octombrie- Proiecte PRB 2021 – Operațiuni aeriene industriale

În Constanța, ne ocupăm rar de operațiuni aeriene în industrii precum porturi, docuri și depozite de producție. Aceste afaceri au echipamente adecvate pentru a satisface cererile lor, iar închirierea este opțională sau nu este necesară. Cu toate acestea, serviciul nostru de închiriere va fi întotdeauna accesibil pentru oricine îl dorește.

Construcții fundații – Proiecte Nacela PRB 2021

Crearea unei fundații ferme pentru un depozit nu este o sarcină ușoară, deoarece întreaga structură se bazează pe suportul său primar. Este necesară o sudură precisă; cu toate acestea, nu există în prezent nicio mașină care să poată suda automat la înălțime. Singura metodă aplicabilă este ridicarea lucrătorilor cu ajutorul platformelor aeriene. Cu ajutorul nacelelor noastre PRB, putem ridica muncitorii pentru a suda oțelurile pentru secțiunea cea mai înaltă a depozitului. Prioritatea noastră cea mai mare este siguranța și eficiența muncii atunci când folosim echipamentele noastre.

Inspecția echipamentelor la depozitul de containere

În ultima vreme, un depozit de containere din Constanța a solicitat serviciul nostru de platforme aeriene pentru a inspecta piesele și capacitatea încărcătorului telescopic pe care îl dețin. Utilajele telescopice pentru containere au dimensiuni uriașe, așa că utilizarea unei nacele PRB pentru inspecție este o alegere bună. În plus, nacele PRB sunt mai bune pentru a lucra cu această operațiune, deoarece un container va fi ridicat la o anumită înălțime pentru a testa puterea brațului nacelei.

În Constanța, Kran are disponibile stivuitoare telescopice de închiriat. Nacelele sunt ideale pentru agricultură, construcții, demolări și aplicații miniere. Puteți închiria un stivuitor telescopic pe site-ul nostru pentru proiectul dumneavoastră.

Asistență în iluminat pentru un film nocturn

Echipa noastră și camionul nostru cu braț au devenit parte a unei industrii cinematografice de noapte în sudul portului Agigea. Sarcina noastră este de a ridica lumina puternică, deoarece trebuie să iluminăm o anumită porțiune a filmului. Suntem încântați să ajutăm la acest tip de efort. Precizia și siguranța sunt întotdeauna esențiale pentru o muncă de succes, iar acestea nu sunt niciodată mai evidente decât în industria cinematografică.

Inchirieri nacele Agigea Port

Nacelele PRB au devenit utile pentru gestionarea diferitelor tipuri de sarcini și proiecte. Puteți închiria nacelele noastre PRB și experimenta suportul lor excelent contactând echipa noastră prin WhatsApp, telefon sau e-mail. Nu ezitați să întrebați despre echipamentele noastre de închiriere. Suntem aici pentru a vă sprijini proiectele prin furnizarea de utilaje sigure și fiabile.

Kran vă sprijină proiectele!

decembrie 16, 2021
Stivuitorul antideflagrant pentru medii de lucru periculoase
Automacara Faun ATF 500XL/ATF 45-3

Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și pentru a vă oferi conținut personalizat. Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Pentru mai multe informații, incluzând modul de gestionare a preferințelor cookie, vă rugăm să citiți politica noastră completă privind cookie-urile.