+40 757 016 913 contact@kran.ro

Operațiuni Închirieri Macarale Kran 2021

24.08.2022

Prezentarea lucrărilor noastre cu macaraua mobila din acest an

Macaralele sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai rafinate tipuri de echipamente prezente pe șantierele de construcții. În plus, macaralele sunt, de asemenea, unul dintre cele mai solicitate echipamente, deoarece sunt esențiale în lanțurile de construcții și de aprovizionare. De fapt, macaralele de construcții oferă o varietate de scopuri, cum ar fi construirea de locuințe, ridicarea de monumente, încărcarea containerelor de marfă, manipularea mărfurilor sau chiar transformarea zgârie-norilor în realitate. Fără ele, ar fi imposibil să ne imaginăm o lume cu mega-infrastructuri și clădiri înalte, așa cum este astăzi.

În prezent, există multe tipuri de macarale care pot fi utilizate pentru ridicare, manipulare și transport, cum ar fi macarale turn, containere de marfă, macarale pentru camioane, macarale pe șenile și macarale electrice. Fiecare tip variază în ceea ce privește aptitudinile și calitățile care îi modelează funcțiile, astfel încât trebuie să fiți conștienți de utilizarea adecvată a tipurilor de macarale de construcții în funcție de tipurile de lucrări și proiecte pe care le aveți. Utilizate și executate corect, macaralele pot fi un mare avantaj, deoarece vor prezenta adevăratul potențial al echipamentului și vor oferi mai multe beneficii proiectelor dumneavoastră.

Cunoscute pentru acțiunile lor fiabile și precise, macaralele sunt esențiale pentru diverse industrii și diferite sectoare, deoarece resursele pentru proiectele lor sunt limitate, planificate și economisite. De asemenea, macaralele sunt rentabile și eficiente din punct de vedere al timpului; aceste tipuri de echipamente nu numai că reduc cheltuielile în proiectele dumneavoastră, dar economisesc și mult timp pentru lucrători. Macaralele necesită proiectele dumneavoastră doar pentru mai puțină forță de muncă în ridicarea încărcăturilor grele și relocarea acestora în locurile preferate.

În plus, macaralele de construcții sunt apte să își îndeplinească funcțiile într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce face ca macaralele să fie unul dintre cele mai proeminente și prospectate tipuri de echipamente în diferite domenii de construcții datorită angajării sectoarelor de afaceri în inchirierea de echipamente de construcții. În domeniul afacerilor, macaralele sunt mari investiții în construcții, deoarece sunt frecvent necesare în oraș. Investitorii profită de acest lucru prin înființarea unei companii și oferirea de închirieri de echipamente de construcții, ceea ce reprezintă o oportunitate considerabilă pentru cei care au nevoie de închirieri de macarale, fie că este vorba de oferte pe termen lung sau scurt. 

În cazul în care sunteți în căutare de închiriere de echipamente de construcții în România, Kran are cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Am asistat mai multe proiecte cu serviciile noastre de închiriere de echipamente de construcții, în special folosind macaralele noastre. Ghidați de profesionalism și experiență, Kran se asigură întotdeauna de succesul operațiunilor noastre și garantează clienților noștri beneficiile și avantajele oferite de închirierea macaralelor noastre. Așadar, pentru a vă ghida în închirierea de echipamente de construcții de încredere, care vă vor ajuta în împuternicirea proiectelor dumneavoastră, în următoarele secțiuni ale discuției noastre vom trece în revistă proiectele noastre anterioare de succes, folosind serviciile noastre de închiriere de macarale.

Kran Inchirieri Macarale Constanța: Închiriere Macara la prețuri accesibile!

Atunci când căutați servicii de încredere și prețuri de închiriere accesibile pentru echipamente de construcții, cum ar fi macaralele, luați în considerare Kran ca fiind una dintre opțiunile dumneavoastră de top. Kran Inchirieri Macarale Constanta este o agenție de închiriere care oferă închirieri de echipamente de construcții, cum ar fi macarale pentru camioane, platforme de lucru aeriene, compactoare rutiere, stivuitoare, generatoare etc., în Constanța, România. Și-au dovedit fiabilitatea nu doar în ceea ce privește închirierea de echipamente, ci și în gestionarea sarcinilor complicate. Nenumărate operațiuni au fost realizate folosind echipamentele lor și angajând experți în domeniu.

Inchirierea macaralelor mobile și a platformelor de lucru aeriene sunt specialitățile serviciului nostru. Acestea sunt închiriate în mod frecvent, deoarece aceste echipamente suplinesc cererea tot mai mare în necesarul de operațiuni aeriene și de ridicare în România.

În lucrările de ridicare și transport, macaralele mobile își fac de obicei treaba, mai ales în operațiunile imediate. O macara mobilă este un tip de macara care este mobilă și reglabilă în funcție de condițiile de lucru. De obicei, acestea au roți sau șenile atașate pentru deplasarea lor. Spre deosebire de macaralele fixe, care sunt staționare, macaralele mobile sunt versatile și capabile să se deplaseze dintr-un loc în altul. Există mai multe tipuri de macarale mobile care pot fi utilizate în construcții, cum ar fi macaralele camion, macaralele pentru toate tipurile de teren, macaralele telescopice, macaralele de punte și multe altele, însă macaralele camion și macaralele pentru toate tipurile de teren vor fi principalul obiectiv al acestei discuții.

Care sunt Macaralele Disponibile pentru Inchiriere?

Kran deține o flotă de macarale mobile, formată din macarale camion și macarale de teren. Aceste tipuri de macarale sunt cele mai utile și sunt adesea văzute pe șantierele de construcții datorită capacității lor de a se deplasa în locuri îndepărtate și de a ridica încărcături enorme. Mai jos sunt listate închirierile de macarale disponibile pe care le oferim în serviciul nostru:

  • Macara camion: O macara camion este o macara mobilă cu o platformă în spate și o macara atașată în partea din spate a cabinei sale. Macaralele camion sunt adesea folosite pentru încărcarea materialelor și manipularea încărcăturilor în vrac, cum ar fi containere de marfă, materiale de construcții, cazane industriale etc. Oferim macarale camion care pot servi până la 20 de tone (18 kg) de greutate, iar brațul acesteia poate fi extins până la o rază de acțiune de 30 de metri.
  • Automacaraua: Pe de altă parte, o macara pentru toate tipurile de teren, după numele propriu, este un tip de macara mobilă capabilă să se deplaseze pe orice tip de teren. Ea poate fi desfășurată în orice condiții de amplasare, fie că este vorba de suprafețe netede, aspre sau chiar stâncoase și accidentate. În plus, automacaraua are o capacitate de ridicare puternică, peste cea a macaralelor pentru camioane, și are o rază de acțiune verticală mult mai mare. Macaralele noastre pentru toate tipurile de teren au o capacitate de ridicare cuprinsă între 50 și 100 de tone (45.000-90.000 kg), iar întinderea lor se poate înălța până la 50 de metri de la sol.

Există mult mai multe echipamente de construcții de închiriat pe care le oferim în serviciul nostru. Puteți vizualiza gama flotei noastre făcând clic pe acest link.


Privind Înapoi la Operațiunile cu Macarale Kran din 2021

Acum, ne vom îndrepta spre partea principală a acestui blog. În această secțiune, vom arăta că echipa noastră vă poate sprijini viitoarele lucrări, deoarece vom prezenta, de asemenea, unele dintre proiectele anterioare pe care le-am realizat cu ajutorul macaralelor noastre de închiriat. Acestea includ operațiuni minore și speciale, discutarea unor aspecte ale macaralelor noastre mobile și prezentarea clienților care au avut încredere în serviciile noastre. Haideți să aruncăm o privire în urmă la proiectele de care suntem mândri!

Martie: Luna Promoțională a Anului

Promoțiile de afaceri servesc drept vocea unei companii sau agenții pentru a transmite serviciile lor potențialilor clienți de afaceri și pentru a atrage atenția acestora. Astfel, pentru a crește și mai mult popularitatea și a extinde gama de servicii de închiriere de macarale Kran, am început anul 2021 cu mai multe promoții și reclame în timpul primăverii în țară. Ținta activităților noastre de promovare este zona Constanța, un județ în plină dezvoltare datorită prezenței porturilor, a diferitelor industrii, a locuințelor și spațiilor comerciale de înaltă clasă.

Astfel de entități și unități vor fi dezvoltate în curând și vor necesita echipamente grele de construcție. Investiția în promovarea companiei este un pas excelent pentru a ne spori serviciile de închiriere. În prezent, Kran este acum accesibil prin intermediul diferitelor platforme de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și Youtube. De asemenea, puteți vizita serviciul nostru pe Google My Business pentru imagini de operațiuni și informații despre închirierea echipamentelor de construcții.

August: Creșterea Inchirierilor de Macarale Mobile

Luna August marchează începutul zilelor aglomerate ale afacerii noastre, pe măsură ce cererea pentru închirierea macaralelor noastre crește după multe luni de activități promoționale. Am realizat multe operațiuni cu macarale și am adăugat un nou camion macara de închiriat în flota noastră: Scania R164 8×4 FASSI 900XP.

Brațul Scania R164 poate ajunge până la o înălțime verticală de 34 de metri și o înălțime orizontală de 25 de metri, cu ajutorul unei macarale hidraulice atașate. În plus, are o capacitate de greutate de 6.000 de kilograme care poate ridica încărcături utile grele, cum ar fi containere de marfă, componente din oțel, echipamente de rafinărie etc. Macaraua Camion a fost o piesă de echipament de încredere pentru numeroase lucrări de ridicare și transport în zona portului Constanța, datorită capacității sale de mare rezistență, flexibilității și versatilității.

Pentru a vă familiariza mai bine cu închirierea macaralelor noastre, mai jos sunt enumerate operațiunile asociate cu macaralele noastre mobile:

Manipularea unei Componente Uriașe din Oțel

Un depozit de fier vechi din apropierea portului Constanța a închiriat un camion macara, Scania R164, pentru a încărca componente masive din oțel cu un diametru de 1,5 metri și cântărind sute de tone. Fragmente de diferite dimensiuni și lungimi trebuie ridicate ca parte principală a operațiunii. Cu toate acestea, macaraua FASSI 900XP atașată la camionul nostru, care are o capacitate de ridicare de 20 de tone, a fost capabilă să ridice oțelul și să îndeplinească sarcina.

Manipularea componentelor masive și grele, cum ar fi oțelul, este o operațiune de amploare, dar o putem face mai convenabilă cu ajutorul macaralelor noastre camion de închiriat

Instalarea de ventilatoare de evacuare pe acoperișuri

O altă operațiune realizată cu ajutorul macaralei noastre camion de inchiriat a fost instalarea de ventilatoare de evacuare pe acoperișul unei clădiri din apropierea portului Constanța. Sarcina a constat în ridicarea ventilatoarelor de evacuare și a schelei lor uriașe la 15 metri deasupra solului.  Pentru unele operațiuni este nevoie și de operatori de ridicare. Cu toate acestea, închirierea unei platforme de lucru aeriene – un alt serviciu de închiriere de echipamente de ridicare pentru lucrări aeriene oferit de Kran – ar fi preferabilă și mai rentabilă pentru aceste sarcini. Platformele de lucru aeriene sunt ideale pentru operațiunile la înălțime, garantând în același timp siguranța tuturor.

Instalarea de Mese de Bar pe Plajă în Stațiunile Eforie

Atracțiile din Constanța includ plaje atractive și stațiuni de lux, deoarece orașul este situat pe malul Mării Negre. Aici, la Kran, puteți să ne încredințați proiectele dumneavoastră de pe plajă, deoarece vă oferim asistență de la înfrumusețarea hotelurilor până la instalarea de indicatoare pentru stațiuni, folosind închirierea de echipamente de construcții în Constanța.

Recent, o stațiune din Eforie Nord a închiriat Scania noastră R164 pentru a instala mese grele de bar de plajă din lemn în nisip. În afară de asta, am ajutat stațiunea de pe plajă și la relocarea cabanelor de pe plajă ca parte a proiectului de înfrumusețare.

Demontarea Antenei Turn

Serviciul de inchiriere macarale Kran este specializat în orașul Constanța, dar suntem la un apel distanță de oriunde în județul Constanța. Acestea fiind spuse, disponibilitatea serviciului nostru de inchiriere macara se extinde până în partea de nord a județului. În orașul Hârșova, am demontat antena turn Vodafone cu ajutorul macaralei noastre mobile de închiriat de 24 de tone. Turnul a fost atât de înalt încât a fost nevoie să extindem brațul 30 de metri pentru a ajunge la antena din vârf. Cu toate acestea, am îndeplinit sarcina cu ajutorul echipei noastre experimentate și a unei macarale de închiriat de încredere.

Instalarea Panourilor de Sticlă ale unui Magazin

În cursul aceleiași luni, o altă operațiune a echipei Kran a constat în montarea unor geamuri uriașe pentru construcția în curs a unui magazin din Ovidiu. Cu ajutorul camionului de închiriat Scania 124G 8×4, echipat cu macara FASSI F660XP și dispozitiv de ridicare a sticlei cu vid, materialele fragile au fost ridicate și instalate în siguranță și cu precizie. Mai mult, profesionalismul și experiența operatorului nostru de ridicare au făcut ca operațiunea să se desfășoare fără probleme, fără zgârieturi vizibile pe geamuri.

Transportul Containerelor de Marfă

Închirierea macaralelor mobile de la Kran nu sunt doar fiabile pentru operațiunile de ridicare, încărcare și ridicare; acestea sunt, de asemenea, foarte durabile și robuste, ideale pentru transportul greu în Constanța, asigurând în același timp siguranță și precizie. Pe parcursul lunii August, mai multe companii au închiriat macarale mobile pentru logistica de manipulare și transport. Am transportat containere masive de marfă din portul Constanța către diverse destinații din țară. Macaralele noastre mobile pot susține tone de greutate, ceea ce face ca transportul de încărcături grele să fie mai convenabil și să economisească.


Septembrie – Lucrări mai Greoaie cu Ajutorul Macaralelor Mobile

După operațiunile pe care le-am finalizat în luna August, acceptăm în continuare lucrări mai grele până în septembrie. Cele mai multe dintre proiectele la care am răspuns au fost șantiere de construcții. În plus, echipa Kran a executat și sarcini axate pe ridicarea de încărcături speciale care sunt atipice prin faptul că au un centru de greutate diferit. Pentru a afla mai multe, iată care sunt operațiunile pe care le-am realizat în luna Septembrie:

Descărcarea panourilor de schelă

Atunci când se execută lucrări la înălțime, se montează schele sau un set de piese metalice pentru a asista lucrătorii și pentru a le asigura siguranța în timp ce se află deasupra solului. De obicei, închirierea unei Nacele PRB este necesară pentru operațiuni aeriene de scurtă durată, dar schelele pot rezista chiar și săptămâni întregi, atâta timp cât oțelul este în stare bună.

Asamblarea de panouri schelă, care pot ajunge până la 10 metri lungime, este de obicei necesară construirea de instalații de ridicat la înălțime. Diferite șantiere de construcții inchiriaza macarale camion de obicei pentru a le ajuta la încărcarea oțelului greu necesar pentru construirea schelelor. Macaralele noastre camion sunt echipate cu macarale Fassi robuste, ceea ce face ca echipamentele noastre rentabile și eficiente din punct de vedere al timpului pentru clienții noștri, deoarece pot finaliza sarcina de câteva ori mai repede decât încărcarea manuală.

Transportul de Conducte Metalice Masive

În cursul aceleiași luni, o stație de filtrare a apei din Constanța, aflată în apropiere, a angajat un camion macara pentru a transporta țevi metalice în locația lor. necesar să fie transferate țevi metalice masive, care măsurau peste 12 metri în lungime și cântăresc tone pe fiecare linie.

Încărcarea acestor țevi pe platforma noastră și transportarea lor a necesitat o precizie extremă. Cu toate acestea, camionul nostru de închiriat cu macara a reușit să ridice aceste țevi metalice datorită capacității sale de ridicare pentru sarcini grele de până la 20 de tone. Mai mult decât atât, profesionalismul și experiența echipei au contribuit, de asemenea, la reușita acestei operațiuni.

Încărcarea Echipamentelor Speciale pe Platformă

Încărcarea echipamentelor speciale pe platformă nu este o sarcină ușoară, deoarece aceste echipamente sunt fragile și sensibile și necesită o manipulare adecvată, precizie și siguranță. Există și alte cazuri în care centrul de greutate este nedefinit, ceea ce face ca operațiunea să fie mai dificilă. În aceste condiții, inchirierea macaralelor camion este preferabilă pentru încărcarea echipamentelor speciale

Aici, la Kran, avem macarale de închiriat care vă pot ajuta și consolida proiectele dumneavoastră. Ne-am ocupat de mai multe operațiuni complicate cu serviciile noastre de închiriere de macarale. Cu abilitățile și experiența noastră, fiecare lucrare de încărcare este realizată cu succes și la timp.

Transportul de Încărcături Speciale

Cu ajutorul macaralelor de închiriat, suntem capabili să ridicăm o cantitate uriașă de 20 de tone deodată, egalând greutatea containerelor de transport maritim, a echipamentelor de construcții, cum ar fi schele și oțeluri, sau a caravanelor și remorcilor.  

În plus, macaralele camion de închiriat sunt, de asemenea, foarte durabile și robuste, ideale pentru transport greu. Macaralele noastre camion pot transporta materiale cu ajutorul platformei lor extinse. Putem realiza orice proiect cu macaralele noastre de închiriat datorită versatilității lor. 


Octombrie: Lucrul în Tandem: Inchiriere Macara Camion și Inchiriere Nacela PRB

Închirierea de macarale pentru construcții este în permanență solicitată de clienții noștri din Constanța, în principal în scopuri de ridicare și transport. Numărul tot mai mare de operațiuni pe tot parcursul anului dovedește fiabilitatea și seriozitatea operațiunilor noastre, indiferent de cât de ușoare sau extinse sunt lucrările. Pe lângă acestea, instalațiile de materiale de mari dimensiuni au fost evidențiate ca un alt proiect al echipei noastre pentru luna octombrie. Mai jos sunt prezentate detaliile operațiunilor noastre cu macarale pentru luna Octombrie:

Instalarea de Panouri Publicitare la Selgros România

O altă operațiune remarcabilă realizată de echipa Kran a fost instalarea de panouri publicitare în Selgros, România, cu tandemul dintre cea mai nouă Nacela PRB de inchiriat, Nissan Cabstar F24 35.11, și una dintre cele mai fiabile macarale pe camion de închiriat, macaraua camion Scania R164. Ambele noastre echipamente de ridicare închiriate au lucrat la o lucrare de amplasare de firme și panouri publicitare, cu precizia și experiența necesară a operatorului.

Instalarea de Panouri Mari de Sticlă în City Park Mall

În aceeași lună, echipa Kran a reușit să instaleze noi panouri de sticlă de mari dimensiuni în City Park Mall. Astfel de panouri de sticlă sunt materiale extrem de sensibile și fragile, fiind necesară o manipulare adecvată. Ridicarea și instalarea acestor panouri masive de sticlă la etajul al treilea al clădirii este o operațiune complicată; cu toate acestea, o macara închiriată cu o ventuză de sticlă a fost cheia. Această instalare a decurs la fel de ușor ca un panou de sticlă, datorită macaralei camion Scania 124G.

În plus, instalarea panourilor de sticlă de mari dimensiuni este o sarcină care necesită timp; echipa Kran a putut instala mai multe ferestre mai rapid cu ajutorul unei platforme de lucru aeriene de inchiriat, nacela PRB Nissan Cabstar F24 35.11, datorită razei sale excelente de acțiune și a măsurilor de protecție îmbunătățite.


Noiembrie: Mai multe Inchirieri Macara în Constanța

Pe parcursul acestei luni, operațiunea noastră a evidențiat robustețea și aptitudinea macaralelor noastre de închiriat. Încărcarea unei structuri metalice este o muncă de amploare care trebuie să fie, de asemenea, sigură și precisă. Aici, la Kran, asigurăm în mod constant finalizarea sigură și cu succes a oricărui proiect cu ajutorul serviciilor noastre de închiriere de macarale și echipamente de construcții. 

Montarea unei Structuri Metalice a unui Depozit

În Constanța, echipa Kran a ridicat și ancorat o structură de oțel a unui depozit. Un camion macara de 20 de tone este utilizat pentru a monta rapid un depozit prefabricat prin ridicarea pilonilor de oțel și instalarea grinzilor de acoperiș. 

Structurile de oțel pentru ateliere au evoluat în sisteme structurale cu cerințe ideale de proiectare, producție și construcție. În plus, construcția structurilor din oțel necesită multă muncă, iar atenția personalului calificat este foarte solicitată.

Pentru a evita în mod eficient problemele tehnice provocate de greșelile de operare și pentru a grăbi progresul proiectului, este necesar să se respecte îndeaproape procesul de construcție și protocoalele asociate. În acest sens, echipa Kran este încântată să vă susțină proiectele cu siguranța necesară și cu macarale de inchiriat fiabile și.


Decembrie: Încheiem Anul cu o Nouă Inchiriere de Macara!

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, continuăm să acceptăm operațiuni care evidențiază lucrări de ridicare și transport cu ajutorul macaralelor noastre de închiriat. În această lună a fost prezentată, de asemenea, noua noastră macara camion Euro Tech, ideală pentru proiectele dumneavoastră de construcții. Deoarece cererea de închiriere de echipamente de construcții este în continuă creștere, suntem încântați să vă ajutăm în proiectele dumneavoastră cu ajutorul macaralelor noastre camion de închiriat aici la Kran.

Descărcarea și Montarea Stâlpilor de Oțel în Construcția unui Depozit

O operațiune sigură și de succes este un obiectiv pe care echipa Kran trebuie să îl asigure. În acest scop, suntem bucuroși să vă punem la dispoziție echipamentul necesar pentru a asista un proiect de construcție al clientului nostru în Poarta Alba, Constanța. În timpul acestei operațiuni, macaraua noastră camion de închiriat a reușit să descarce, să ridice stâlpi și structuri metalice pentru construcția unui depozit, cu o greutate de aproximativ 3 tone și o înălțime de 6 metri.  În ceea ce privește închirierea de echipamente grele, Kran este una dintre cele mai bune opțiuni din orașul Constanța, deoarece serviciile noastre de inchirieri macarale și echipa noastră experimentată asigură întotdeauna executarea cu succes a lucrărilor.

Cea mai Recentă Adiție la Flota Noastră

Noul camion Euro Tech cu o macara Bonfiglioli P22500 XL, perfect pentru sarcini de ridicare și transport, a fost prezentat de Kran în această lună. Acest autocamion, cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la ridicarea și transportul de sarcini extreme, poate tracta automobile, precum și transporta încărcături uriașe, materiale de construcții, containere și alte tipuri de echipamente grele.

Acest vehicul are un motor de 270 de cai putere și o transmisie manuală cu 8 trepte și este un model din 1999. Platforma are dimensiunile de 2,50 metri lățime și 9,40 metri lungime. Macaraua poate ridica 5.000 kg adiacentă oblonului și se poate extinde până la 15 metri, iar pentru lucrul de la distanță dispune de o telecomandă.

Suntem pregătiți să vă asistăm în proiectele dumneavoastră cu ajutorul noii noastre macara camion Euro Tech și să asigurăm siguranța și realizarea operațiunilor.

Transportul și Descărcarea Paleților de AAC

Parteneriatul continuu cu clienții noștri dovedește fiabilitatea și accesibilitatea serviciilor noastre de închiriere de macarale camion. În aceeași lună, macaraua noastră mobilă a reușit să transporte și să descarce paleți de AAC de la Constanța la Techirghiol pentru clientul nostru local. Am reușit să ne finalizăm misiunea la timp și fără probleme și am reușit să evităm pierderea de bani și timp pentru clienții noștri.

Macaraua noastră mobilă asigură eficiență în timp, productivitate ridicată, mai puțină nevoie de forță de muncă, siguranță și precizie, deteriorarea minimă a încărcăturii și liniște în timpul operațiunilor de transport și descărcare. Aici, la Kran, garantăm clienților noștri că se vor bucura de aceste beneficii și avantaje, asistându-i în proiectele lor. Dacă aveți nevoie de o macara, nu ezitați să ne contactați.

Ridicarea Cofrajelor și a Fierului la Etajul 5

Macaralele noastre de închiriat manipulează și ridică frecvent materiale din diverse locații până la destinația specificată de client. Un alt proiect de succes al echipei Kran a constat în principal în ridicarea de cofraje și fier la etajul cinci pentru clientul nostru din Năvodari. 

Inchirierea macaralelor mobile Kran are ca scop ca proiectul dumneavoastră să beneficieze de servicii rapide, eficiente și de calitate, să economisiți timp și bani la următorul proiect, oferă închirieri pe termen scurt și lung și include operatori pentru o operare ușoară a macaralelor de închiriat. 


Macaralele noastre mobile și Macaralele Camion sunt solicitate în mod constant pentru ridicarea și transportul a nenumărate încărcături. Puteți să închiriați macarale mobile și macaralele noastre camion și să experimentați beneficiile și avantajele, contactând echipa noastră prin Whatsapp, telefon sau e-mail. Nu ezitați să întrebați despre echipamentele noastre de închiriat. Suntem încântați să vă sprijinim lucrările și să vă oferim servicii de top, la timp și cu precizie, la un preț accesibil.

august 24, 2022
jcb-530-120-telehandler

Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și pentru a vă oferi conținut personalizat. Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Pentru mai multe informații, incluzând modul de gestionare a preferințelor cookie, vă rugăm să citiți politica noastră completă privind cookie-urile.